ŞEYTANLA 10 DAKİKA
1 sayfadaki 1 sayfası
ŞEYTANLA 10 DAKİKA
ZOR BİR SORU
-Şu Ramazan'ın gelmesini hiç istemiyorum.
-Neden?Biz de hergün Ramazan olsa diye dua ediyoruz.
-Ramazan geldimi benim hareket alanım daralıyor.elim ayağım bağlanıyor.İçki tüketimi azalıyor,insanlarda aklı başında olunca ALLAH'a yöneliyorlar.
-İyi ya...
-Sonra hayır,hasenat yapmaya başlıyorlar.Namaz kılanlar çoğalıyor,camiler dolup taşıyor.
-Oh oh ne güzel işte.
-Benim müritlerimin bile kafası karışıyor,ölümü düşünmeye başlıyorlarAhiret,iyilik,sevap derken benim onbir ayda yaptıklarım,bir ayda tuz-buz oluvermiş.
-Ne güzel işte.Keşke elin kolun büsbütün bağlansa da insanları hiç azdırmasan.
-Neden böyle söylüyorsun ?Ben olmasam siz bir hiçsiniz.Ben size imtihanda sorulmuş olan zor bir soruyum.Beni cevaplandıranların sevabı artıyor.Biliyorsun bedava Cennet yok kimseye.
-Yaa, bunu sen mi söylüyorsun?
-Tabii ne zannettin.Ben bunu en iyi bilenlerdenim.Benimde bir melek olduğumu unuttun galiba...
-Ama şeytansın.
-Bende vazifemi yapıyorum.
-Canın Cehenneme!
-Keşke,teşekkür ederim.
-Şu Ramazan'ın gelmesini hiç istemiyorum.
-Neden?Biz de hergün Ramazan olsa diye dua ediyoruz.
-Ramazan geldimi benim hareket alanım daralıyor.elim ayağım bağlanıyor.İçki tüketimi azalıyor,insanlarda aklı başında olunca ALLAH'a yöneliyorlar.
-İyi ya...
-Sonra hayır,hasenat yapmaya başlıyorlar.Namaz kılanlar çoğalıyor,camiler dolup taşıyor.
-Oh oh ne güzel işte.
-Benim müritlerimin bile kafası karışıyor,ölümü düşünmeye başlıyorlarAhiret,iyilik,sevap derken benim onbir ayda yaptıklarım,bir ayda tuz-buz oluvermiş.
-Ne güzel işte.Keşke elin kolun büsbütün bağlansa da insanları hiç azdırmasan.
-Neden böyle söylüyorsun ?Ben olmasam siz bir hiçsiniz.Ben size imtihanda sorulmuş olan zor bir soruyum.Beni cevaplandıranların sevabı artıyor.Biliyorsun bedava Cennet yok kimseye.
-Yaa, bunu sen mi söylüyorsun?
-Tabii ne zannettin.Ben bunu en iyi bilenlerdenim.Benimde bir melek olduğumu unuttun galiba...
-Ama şeytansın.
-Bende vazifemi yapıyorum.
-Canın Cehenneme!
-Keşke,teşekkür ederim.
1 sayfadaki 1 sayfası