SEVGİ SAYGI VE PAYLAŞIMIN YEPYENİ ADRESİNE HOŞGELDİNİZ...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bursalı Sercan'ın hedefi Barcelona

Bursalı Sercan'ın hedefi Barcelona Empty Bursalı Sercan'ın hedefi Barcelona

Mesaj tarafından Kenshin Perş. Kas. 16, 2006 3:32 am

Bursalı Sercan'ın hedefi Barcelona

Bursaspor'un PAF takımında forma giyen ve 27 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona kentinde yapılacak olan UEFA/CAF Meridian Cup Organizasyonu'na davet edilen genç futbaolcu Sercan Yıldırım, hedefinin Barcelona'da oynamak olduğunu söyledi. Daha önce İngiltere'de düzenlenen Pepsi Turnuvası'nda forma giyen ve turnuvanın en beğenilen oyuncusu seçilen, bu arada bazı Avrupa kulüplerinden transfer teklifleri de alan Sercan, "Pepsi Turnuvası'nda hocam ve seyirciler beni çok beğendiler. Bu tür turnuvalara alışık bir oyuncuyum. UEFA'nın beni böyle bir turnuvaya davet etmesinden dolayı çok mutluyum. Bu turnuvada da Pepsi turnuvasındaki gibi başarılı olacağım. Pepsi Turnuvası'ndan sonra Avrupa kulüplerinden transfer teklifleri aldım. Monaco kulübü özellikle çok ciddi bir teklifte bulundu. Başkanımız Levent Kızıl'ın da transferim için görüştüğü başka Avrupa kulüpleri de var. Ama bu karar tamamen başkanımıza ait" dedi.

Her futbolcunun bir hedefi olduğunu belirten genç yıldız, "Benim de en büyük hedefim İspanya'da Barcelona'da futbol oynamak" dedi. Milli takımda da forma giymekten dolayı çok mutlu olduğunu ve ailesinin kendisiyle gurur duyduğunu belirten Sercan, "Genç milli takımda başarılı olup, A Milli Takım'a yükselmek ve burada da kalıcı olmak istiyorum" diye konuştu.

16.11.2006
Kenshin
Kenshin
ADMİN
ADMİN

http://www.licelim.tr.cx