SEVGİ SAYGI VE PAYLAŞIMIN YEPYENİ ADRESİNE HOŞGELDİNİZ...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ersen Martin operasyon geçirecek

Ersen Martin operasyon geçirecek Empty Ersen Martin operasyon geçirecek

Mesaj tarafından Kenshin Ptsi Kas. 13, 2006 11:25 am

Ersen Martin operasyon geçirecek 5916_B_ersenmartin007

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ersen Martin, burnundaki sakatlıktan dolayı yarın İstanbul'da bir operasyon geçirecek.

Antalyaspor maçının 72. dakikasında burnundan sakatlanan Ersen Martin, bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçti. Dr. Pınar Korlu tarafından muayene edilen golcü futbolcunun, daha önce çatlak olan burnunda çökme tarzı kırık tespit edildi. Muayene sonrasında açıklamalarda bulunan Dr. Pınar Korlu, "Ersen Martin'in burnunda çökme olarak tabir edilen kırık var. Bunu düzetlmemiz için yarın küçük bir operasyon yapılacak. Burnu bir hafta kadar alçılı olacağı için futbol oynayamayacak. Ayrıca, koruma amaçlı maske kullanması gerekiyor" dedi.

Bordo-mavili futbolcu Ersen Martin de 2-3 haftar burnundaki çatlak sebebiyle maskeyle oynadığını hatırlatarak, "Antalyaspor maçında gelen darbeyle burnumda kırık oluştu. Yarın bir operasyon geçireceğim. Fenerbahçe maçına yetişmeye çalışacağım" diye konuştu.

Takım olarak son haftarlada çok şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek, "Son maçlarda şanssız bir şekilde kaybediyoruz. İyi futbol oynuyoruz ama bir türlü kazanamıyoruz. Ben de şanssız bir dönem geçiriyorum. 2-3 haftadır maskeyle oynuyorum. Bu maske, beni nefes almakta ve kafa toplarına çıkarken zorluyor. Artık, şanssızlığımızı kırıp, önce Sivasspor maçı ardından da Fenerbahçe maçını kazanıp, tüm taraftarlarımızla ve camiamızla barışmak istiyoruz" dedi.
Kenshin
Kenshin
ADMİN
ADMİN

http://www.licelim.tr.cx

- Similar topics